Worstenbroodje met Corn Panko Kimchi
Ingrediënten
- Bladerdeeg
- Gehakt
- Ei
- Peper en zout
- Corn Panko Kimchi
Bereiding
- Versnijd het deeg in de gewenste vorm.
- Prik het deeg daar waar het gehakt zal komen te liggen.
- Meng gehakt, ei, peper en zout en maak er worstjes van.
- Werk deze af met Corn Panko Kimchi.
- Leg het gehakt op het deeg.
- Bestrijk de randen met eigeel.
- Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Worstenbroodje met Corn Panko Kimchi
Ingrediënten
- Bladerdeeg
- Gehakt
- Ei
- Peper en zout
- Corn Panko Kimchi
Bereiding
- Versnijd het deeg in de gewenste vorm.
- Prik het deeg daar waar het gehakt zal komen te liggen.
- Meng gehakt, ei, peper en zout en maak er worstjes van.
- Werk deze af met Corn Panko Kimchi.
- Leg het gehakt op het deeg.
- Bestrijk de randen met eigeel.
- Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.