Worstenbroodje Deluxe
Ingrediënten
- Bladerdeeg
- Gehakt
- Ei
- Peper en zout
- Corn Panko Kimchi
- Gemengde salade
- Honingtomaten
- Natural Sauce Aji Amarillo - Food Revolution by Didess
Bereiding
- Versnijd het deeg in de gewenste vorm.
- Prik het deeg daar waar het gehakt zal komen te liggen.
- Meng gehakt, ei, peper en zout en maak er worstjes van.
- Werk deze af met Corn Panko Kimchi.
- Leg het gehakt op het deeg.
- Bestrijk de randen met eigeel.
- Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
- Leg de honingtomaten in een schaal en bestrooi met peper, zout en olijfolie.
- Werk de worstenbroodjes af met gemengde salade, gepofte honingtomaten en Natural Sauce Aji Amarillo.
- Pof de tomaten gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Worstenbroodje Deluxe
Ingrediënten
- Bladerdeeg
- Gehakt
- Ei
- Peper en zout
- Corn Panko Kimchi
- Gemengde salade
- Honingtomaten
- Natural Sauce Aji Amarillo - Food Revolution by Didess
Bereiding
- Versnijd het deeg in de gewenste vorm.
- Prik het deeg daar waar het gehakt zal komen te liggen.
- Meng gehakt, ei, peper en zout en maak er worstjes van.
- Werk deze af met Corn Panko Kimchi.
- Leg het gehakt op het deeg.
- Bestrijk de randen met eigeel.
- Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
- Leg de honingtomaten in een schaal en bestrooi met peper, zout en olijfolie.
- Werk de worstenbroodjes af met gemengde salade, gepofte honingtomaten en Natural Sauce Aji Amarillo.
- Pof de tomaten gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.