Tarte Tatin Kerstomaten met risottokroket
Ingrediënten
- Tarte Tatin Kerstomaten
- Burrata
- Pesto
- 400g risotto
- 1 grote ui
- 2 teentjes look
- 1,2 l groentenbouillon
- 4 el Natural Paste Roasted Pistachio - Food Revolution by Didess
- Eiwit
- Bloem
- Corn Panko Green Herbs
Bereiding
Risottokroket
- De ui schillen en in stukjes snijden, de look schillen en heel fijn hakken.
- De ui glazig aanstoven in zonnebloemolie, de rijst toevoegen en mee stoven.
- Voeg de look toe, roer even om en voeg de bouillon toe.
- Zet het vuur iets lager.
- Roer om en zet het deksel op de pot.
- Af en toe omroeren zodat het niet aanzet.
- Haal de pot van het vuur wanneer de rijst gaar is, werk af met de Natural Paste Roasted Pistachio.
- Laat de risotto afkoelen en rol de risotto in gelijke bollen.
- Dop in eiwit, bloem en Corn Panko Green Herbs.
- Frituur +- 35 seconden in een voorverwarmde friteuse van 180°C.
Tarte Tatin
- Verwarm je oven voor op 180 °C.
- Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
- Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
- Bedek het bord met pesto en leg hier de tarte tatin op.
- Werk af met burrata en een risottokroket.
Tarte Tatin Kerstomaten met risottokroket
Ingrediënten
- Tarte Tatin Kerstomaten
- Burrata
- Pesto
- 400g risotto
- 1 grote ui
- 2 teentjes look
- 1,2 l groentenbouillon
- 4 el Natural Paste Roasted Pistachio - Food Revolution by Didess
- Eiwit
- Bloem
- Corn Panko Green Herbs
Bereiding
Risottokroket
- De ui schillen en in stukjes snijden, de look schillen en heel fijn hakken.
- De ui glazig aanstoven in zonnebloemolie, de rijst toevoegen en mee stoven.
- Voeg de look toe, roer even om en voeg de bouillon toe.
- Zet het vuur iets lager.
- Roer om en zet het deksel op de pot.
- Af en toe omroeren zodat het niet aanzet.
- Haal de pot van het vuur wanneer de rijst gaar is, werk af met de Natural Paste Roasted Pistachio.
- Laat de risotto afkoelen en rol de risotto in gelijke bollen.
- Dop in eiwit, bloem en Corn Panko Green Herbs.
- Frituur +- 35 seconden in een voorverwarmde friteuse van 180°C.
Tarte Tatin
- Verwarm je oven voor op 180 °C.
- Haal de Tarte Tatins uit de diepvriezer en verwijder voorzichtig de ring en maak het papier los terwijl ze nog bevroren zijn.
- Plaats ze in de oven en bak gedurende 18 minuten op 180 °C.
- Bedek het bord met pesto en leg hier de tarte tatin op.
- Werk af met burrata en een risottokroket.