Scampi's met Sauce-Espuma Mousseline
Ingrediënten:
- Scampi's
- Kerstomaten
- Tijm
- Sauce-Espuma Mousseline - Food Revolution by Didess
- Corn-Panko Kimchi
Bereiding:
- Was de kerstomaten en doe ze in een ovenschaal
- Voeg peper, zout, olijfolie en tijm toe.
- Bak gaar in de oven.
- Verwarm de Sauce-Espuma Mousseline au bain-marie.
- Prik de scampi's op een satéstokje en bak gaar.
- Leg de gepofte tomaten op een bord en leg hierop de scampi's.
- Werk af met Sauce-Espuma Mousseline en Corn-Panko Kimchi.
Scampi's met Sauce-Espuma Mousseline
Ingrediënten:
- Scampi's
- Kerstomaten
- Tijm
- Sauce-Espuma Mousseline - Food Revolution by Didess
- Corn-Panko Kimchi
Bereiding:
- Was de kerstomaten en doe ze in een ovenschaal
- Voeg peper, zout, olijfolie en tijm toe.
- Bak gaar in de oven.
- Verwarm de Sauce-Espuma Mousseline au bain-marie.
- Prik de scampi's op een satéstokje en bak gaar.
- Leg de gepofte tomaten op een bord en leg hierop de scampi's.
- Werk af met Sauce-Espuma Mousseline en Corn-Panko Kimchi.