Home Inspiratie Octopus met risottokroket

Octopus met risottokroket

Octopus met risottokroket

Ingrediënten

Ingrediënten tomatensaus

  • Uien
  • Olijfolie
  • Tomatenblokjes in blik
  • Tomatenconcentraat
  • Suiker
  • Laurier
  • Tijm
  • Peper
  • Zout
  • Look

Ingrediënten risottokroket

Bereiding

Risottokroket

  1. Bak de risottorijst en fijngesnipperd teentje look aan in olijfolie en blus met witte wijn.
  2. Voeg groetenbouillon toe en laat rustig koken.
  3. Werk de risotto op met Natural Paste Roasted Pistachio.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Laat de risotto afkoelen en rol in de gewenste vorm.
  6. Doe bloem in een schaal en rol de risotto door de bloem.
  7. Doe eiwit in een schaal en rol de risotto door het eiwit.
  8. Rol hierna in Corn Panko Green Herbs.
  9. Frituur +- 1 minuut in een voorverwarmde friteuse van 180°C.

Tomatensaus

  1. Doe olijfolie in een pan en bak de ui en look.
  2. Voeg de tomatenblokjes toe en laten even pruttelen.
  3. Voeg tomatenconcentraat toe.
  4. Laat inkoken en mix het geheel.

Afwerking

  1. Bak de octopus aan.
  2. Verwarm de friteuse voor op 180°C.
  3. Frituur de Tasty-Bites +- 10 seconden.
  4. Werk het gerecht af naar eigen vakmanschap.

Producten

Green Herbs

Green Herbs

Corn Pankos