Octopus met risottokroket
Ingrediënten
- Octopus
- Tomatensaus
- Risottokroket
- Tasty-Bites Octopus & Kimshi - Food Revolution by Didess
- Cress
Ingrediënten tomatensaus
- Uien
- Olijfolie
- Tomatenblokjes in blik
- Tomatenconcentraat
- Suiker
- Laurier
- Tijm
- Peper
- Zout
- Look
Ingrediënten risottokroket
- Risottorijst
- Groentebouillon
- Teentje look
- Scheutje witte wijn
- Natural Paste Roasted Pistachio - Food Revolution by Didess
- Corn Panko Green Herbs
- Eiwit
Bereiding
Risottokroket
- Bak de risottorijst en fijngesnipperd teentje look aan in olijfolie en blus met witte wijn.
- Voeg groetenbouillon toe en laat rustig koken.
- Werk de risotto op met Natural Paste Roasted Pistachio.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Laat de risotto afkoelen en rol in de gewenste vorm.
- Doe bloem in een schaal en rol de risotto door de bloem.
- Doe eiwit in een schaal en rol de risotto door het eiwit.
- Rol hierna in Corn Panko Green Herbs.
- Frituur +- 1 minuut in een voorverwarmde friteuse van 180°C.
Tomatensaus
- Doe olijfolie in een pan en bak de ui en look.
- Voeg de tomatenblokjes toe en laten even pruttelen.
- Voeg tomatenconcentraat toe.
- Laat inkoken en mix het geheel.
Afwerking
- Bak de octopus aan.
- Verwarm de friteuse voor op 180°C.
- Frituur de Tasty-Bites +- 10 seconden.
- Werk het gerecht af naar eigen vakmanschap.
Octopus met risottokroket
Ingrediënten
- Octopus
- Tomatensaus
- Risottokroket
- Tasty-Bites Octopus & Kimshi - Food Revolution by Didess
- Cress
Ingrediënten tomatensaus
- Uien
- Olijfolie
- Tomatenblokjes in blik
- Tomatenconcentraat
- Suiker
- Laurier
- Tijm
- Peper
- Zout
- Look
Ingrediënten risottokroket
- Risottorijst
- Groentebouillon
- Teentje look
- Scheutje witte wijn
- Natural Paste Roasted Pistachio - Food Revolution by Didess
- Corn Panko Green Herbs
- Eiwit
Bereiding
Risottokroket
- Bak de risottorijst en fijngesnipperd teentje look aan in olijfolie en blus met witte wijn.
- Voeg groetenbouillon toe en laat rustig koken.
- Werk de risotto op met Natural Paste Roasted Pistachio.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Laat de risotto afkoelen en rol in de gewenste vorm.
- Doe bloem in een schaal en rol de risotto door de bloem.
- Doe eiwit in een schaal en rol de risotto door het eiwit.
- Rol hierna in Corn Panko Green Herbs.
- Frituur +- 1 minuut in een voorverwarmde friteuse van 180°C.
Tomatensaus
- Doe olijfolie in een pan en bak de ui en look.
- Voeg de tomatenblokjes toe en laten even pruttelen.
- Voeg tomatenconcentraat toe.
- Laat inkoken en mix het geheel.
Afwerking
- Bak de octopus aan.
- Verwarm de friteuse voor op 180°C.
- Frituur de Tasty-Bites +- 10 seconden.
- Werk het gerecht af naar eigen vakmanschap.