Home Inspiratie Groentekroketjes met Sobrassade en Panko Curry

Groentekroketjes met Sobrassade en Panko Curry

Groentekroketjes met Sobrassade en Panko Curry

Ingrediënten 

  • 200 ml water 
  • 6 g mentil 
  • 100 g brunoise van gemengde groenten 
  • 50 g pompoencrème 
  • Sobrassade (rauwe, gezouten worst van de Balearen) 
  • Corn Panko Curry

Bereidingswijze 

  1. Maak de mentilbasis door 200 ml water te mixen met 6 gram mentil en laat dit een nacht rusten. 
  2. Breng de pompoencrème en brunoise van groenten op smaak met Sobrassade. Voeg 20 g metillijm toe. 
  3. Meng alles goed en vul de gewenste vorm. Optioneel: vries het mengsel in. 
  4. Rol de kroketjes door metillijm en vervolgens door de Corn Panko Curry.
  5. Bak de kroketjes in een oven of Airfryer op 180 °C gedurende +/- 4 minuten.

Producten

Curry

Curry

Corn Pankos