Groentekroketjes met Sobrassade en Panko Curry
Ingrediënten
- 200 ml water
- 6 g mentil
- 100 g brunoise van gemengde groenten
- 50 g pompoencrème
- Sobrassade (rauwe, gezouten worst van de Balearen)
- Corn Panko Curry
Bereidingswijze
- Maak de mentilbasis door 200 ml water te mixen met 6 gram mentil en laat dit een nacht rusten.
- Breng de pompoencrème en brunoise van groenten op smaak met Sobrassade. Voeg 20 g metillijm toe.
- Meng alles goed en vul de gewenste vorm. Optioneel: vries het mengsel in.
- Rol de kroketjes door metillijm en vervolgens door de Corn Panko Curry.
- Bak de kroketjes in een oven of Airfryer op 180 °C gedurende +/- 4 minuten.
Groentekroketjes met Sobrassade en Panko Curry
Ingrediënten
- 200 ml water
- 6 g mentil
- 100 g brunoise van gemengde groenten
- 50 g pompoencrème
- Sobrassade (rauwe, gezouten worst van de Balearen)
- Corn Panko Curry
Bereidingswijze
- Maak de mentilbasis door 200 ml water te mixen met 6 gram mentil en laat dit een nacht rusten.
- Breng de pompoencrème en brunoise van groenten op smaak met Sobrassade. Voeg 20 g metillijm toe.
- Meng alles goed en vul de gewenste vorm. Optioneel: vries het mengsel in.
- Rol de kroketjes door metillijm en vervolgens door de Corn Panko Curry.
- Bak de kroketjes in een oven of Airfryer op 180 °C gedurende +/- 4 minuten.