Gebakken zalm met gepofte kerstomaten en Sauce-Espuma Choron
.jpg)
Ingrediënten:
- Zalmfilet
- Kerstomaten
- Tijm
- Sauce-Espuma Choron - Food Revolution by Didess
- Rice Crispies Tomato
Bereiding:
- Was de kerstomaten en doe ze in een ovenschaal.
- Voeg peper, zout, olijfolie en tijm toe.
- Bak gaar in de oven.
- Bak de zalm.
- Verwarm de Sauce-Espuma Choron au bain-marie.
- Leg de gebakken zalm op een bord en bedek met de gepofte kerstomaten.
- Schud stevig met de sifon en spuit Choron op de zalm.
- Werk af met Rice Crispies Tomato en enkele takjes tijm.
Gebakken zalm met gepofte kerstomaten en Sauce-Espuma Choron
.jpg)
Ingrediënten:
- Zalmfilet
- Kerstomaten
- Tijm
- Sauce-Espuma Choron - Food Revolution by Didess
- Rice Crispies Tomato
Bereiding:
- Was de kerstomaten en doe ze in een ovenschaal.
- Voeg peper, zout, olijfolie en tijm toe.
- Bak gaar in de oven.
- Bak de zalm.
- Verwarm de Sauce-Espuma Choron au bain-marie.
- Leg de gebakken zalm op een bord en bedek met de gepofte kerstomaten.
- Schud stevig met de sifon en spuit Choron op de zalm.
- Werk af met Rice Crispies Tomato en enkele takjes tijm.