Bordalou Basis met dulce de leche en banaan
Ingrediënten
- Bordalou Basis - Didess
- Gecondenseerde melk
- Spongecake Chocolade - Elements by Didess
- Banaan
- Calvados
- Fruit Sheet Orange - Food Revolution by Didess
- Rice Crispies Salted Caramel
- Dessert-Espuma Salted Caramel - Food Revolution by Didess
Bereiding
- Verwarm uw oven voor op 170°C.
- Plaats de taartjes met voldoende tussenafstand op de bakplaat.
- Bak af op 170°C, ontdooid ongeveer 15 à 20 minuten, diepgevroren ongeveer 20 à 25 minuten, afhankelijk van uw type oven.
- Laat het gebakje volledig afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
- Breng een kookpot met water aan de kook.
- Leg het blik gecondenseerde melk in het kokend water en laat 2 à 3u koken, afhankelijk van de gewenste dikte van de dulce de leche.
- Verwarm de friteuse op 170°C.
- Snijd de Fruit Sheets in de gewenste vorm en frituur enkele seconden.
- Snijd de banaan in stukjes.
- Bak in een pan met olie.
- Flambeer met calvados.
Bordalou Basis met dulce de leche en banaan
Ingrediënten
- Bordalou Basis - Didess
- Gecondenseerde melk
- Spongecake Chocolade - Elements by Didess
- Banaan
- Calvados
- Fruit Sheet Orange - Food Revolution by Didess
- Rice Crispies Salted Caramel
- Dessert-Espuma Salted Caramel - Food Revolution by Didess
Bereiding
- Verwarm uw oven voor op 170°C.
- Plaats de taartjes met voldoende tussenafstand op de bakplaat.
- Bak af op 170°C, ontdooid ongeveer 15 à 20 minuten, diepgevroren ongeveer 20 à 25 minuten, afhankelijk van uw type oven.
- Laat het gebakje volledig afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
- Breng een kookpot met water aan de kook.
- Leg het blik gecondenseerde melk in het kokend water en laat 2 à 3u koken, afhankelijk van de gewenste dikte van de dulce de leche.
- Verwarm de friteuse op 170°C.
- Snijd de Fruit Sheets in de gewenste vorm en frituur enkele seconden.
- Snijd de banaan in stukjes.
- Bak in een pan met olie.
- Flambeer met calvados.