Panna cotta

Panna cotta

Ingrediënten

panna cotta

  • 100 g melk
  • 20 g Dextrose
  • 5 g Agar+
  • 100 g room

sorbet exotique

  • 210 g jus exotique
  • 3 g Emulbinder
  • 30 g Dextrose

gelei olijfolie

  • 50 g water
  • 40 g suiker
  • 12 g glucose
  • 50 g Isomalt
  • 100 g olijfolie
  • 6 g Cold gel
  • vanille

Bereidingswijze

panna cotta

  1. meng de melk met de suiker en de NewTex Agar +
  2. warm op tot 80°C.
  3. laat wat afkoelen
  4. voeg de room toe en meng
  5. giet in de gewenste vorm en laat opstijven

sorbet exotique

  1. meng alle ingrediënten en mix.
  2. giet in pacojet pot en vries in.

gelei olijfolie

  1. breng het water met de suiker aan de kook
  2. voeg de Cold gel, olijfolie en vanille toe.
  3. meng grondig
  4. laat opstijven.