Panna cotta
Ingrediënten
panna cotta
- 100 g melk
- 20 g Dextrose
- 5 g Agar+
- 100 g room
sorbet exotique
- 210 g jus exotique
- 3 g Emulbinder
- 30 g Dextrose
gelei olijfolie
- 50 g water
- 40 g suiker
- 12 g glucose
- 50 g Isomalt
- 100 g olijfolie
- 6 g Cold gel
- vanille
Bereidingswijze
panna cotta
- meng de melk met de suiker en de NewTex Agar +
- warm op tot 80°C.
- laat wat afkoelen
- voeg de room toe en meng
- giet in de gewenste vorm en laat opstijven
sorbet exotique
- meng alle ingrediënten en mix.
- giet in pacojet pot en vries in.
gelei olijfolie
- breng het water met de suiker aan de kook
- voeg de Cold gel, olijfolie en vanille toe.
- meng grondig
- laat opstijven.