Krokant pompoen

Krokant pompoen

Ingrediënten

krokant pompoen

  • 450 g puree pompoen
  • 70 g Isomalt
  • 8 g Emulbinder

mayonaise groene kruiden

  • 20 g groene kruiden naar keuze
  • 100 g water
  • 25 g yoghurt
  • 4 g Cold gel
  • 100 g olijfolie

Bereidingswijze

krokant pompoen

  1. meng alle ingrediënten in de thermomix
  2. verwarm 10’ op 80°C
  3. laat een nacht rusten
  4. wrijf uit in de gewenste vorm op een silpat
  5. bak op 90°C in een voorverwarmde oven gedurende 1,5 à 2 uur.

mayonaise groene kruiden

  1. snijd de groene kruiden fijn
  2. meng met het water en de yoghurt
  3. mix fijn
  4. zeef en weeg 100 g af
  5. voeg de Gold gel toe en mix
  6. laat 10’ opstijven in de koelkast
  7. voeg al mixend de olijfolie toe en smaak af.