Frisco
Ingrediënten:
- 117 gram water
- 13 gram Albumine High Whip
- 170 gram suiker
- 500 gram slagroom
- Vanille naar smaak
- 450 gram pure chocolade
- 90 gram olie
Bereiding:
- Mix water met Albumine High Whip.
- Voeg geleidelijk aan suiker toe.
- Klop het geheel op.
- Klop slagroom op yoghurtdikte.
- Meng slagroom voorzichtig onder het suikermengsel.
- Voeg vanille toe naar smaak.
- Giet in de gewenste vorm met stokje en vries in.
- Laat de chocolade au bain marie smelten met olie.
- Dompel de bevroren frisco's in de chocolade en laat uitharden.
Frisco
Ingrediënten:
- 117 gram water
- 13 gram Albumine High Whip
- 170 gram suiker
- 500 gram slagroom
- Vanille naar smaak
- 450 gram pure chocolade
- 90 gram olie
Bereiding:
- Mix water met Albumine High Whip.
- Voeg geleidelijk aan suiker toe.
- Klop het geheel op.
- Klop slagroom op yoghurtdikte.
- Meng slagroom voorzichtig onder het suikermengsel.
- Voeg vanille toe naar smaak.
- Giet in de gewenste vorm met stokje en vries in.
- Laat de chocolade au bain marie smelten met olie.
- Dompel de bevroren frisco's in de chocolade en laat uitharden.